MESTA – TUKEA, TEKEMISTÄ JA TAHTOA

Maija 045 201 7051, Helena 045 201 7050

 

 

 

HUOM! Koronaepidemian ehkäisemiseksi ja pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmän suosituksesta johtuen kasvokkainen toimintamme on toistaiseksi suljettuna. Korvaavana toimintana

- Mahdollisuus puhelinkeskusteluihin ma-pe

- Tiistaisin klo 13-15 eväsleipäpussien jako Mestan ovelta

- Osallistavaa toimintaa (videoita, haasteita jne) Mestan asiakkaiden facebook-ryhmässä. 

Jos haluat mukaan, otathan meihin yhteyttä :)  

 

Haluatko kuulua mukavaan porukkaan? Kaipaatko tekemistä arkeesi?

Tykkäätkö syödä lämpimiä voileipiä? Siinä tapauksessa Tervetuloa Mestaan! 

Mesta on matalan kynnyksen kohtaamispaikka, jonka ovet ovat avoinna päihteitä käyttäville ja päihdemaailmassa eläville ihmisille. Päihtymys ei ole esteenä tulla Mestaan, kunhan pystyt olemaan vuorovaikutuksessa muiden kanssa. Olet tervetullut Mestaan juuri sellaisena kuin olet!  

Voit tulla kahville, hengähtämään ja kertomaan mielenpäällä olevia asioita. Me kuuntelemme. Me olemme läsnä. Tarjolla on aina suolaista ja makeaa välipalaa, erilaisia teelaatuja sekä kahvia. Joskus juhlistamme arkea vohveleilla ja kaakaolla. Mestassa pääset nauttimaan kodikkaasta tunnelmasta ja luottamuksellisesta ilmapiiristä. Kahvilan aikana on mahdollista saada myös korva-akupunktiota.

 

Mestassa pääset toteuttamaan itseäsi ja tekemään erilaisia askareita - Do It Yourself! Istutetaan yrttejä, tehdään huulirasvaa, maalataan tauluja, valmistetaan pyykkietikkaa... Ideoidaan yhdessä mitä olisi mukavaa tehdä! Samalla opimme kuinka hyvinvointia pystyy lisäämään pienilläkin keinoilla. Testiryhmässä testataan, selvitetään ja analysoidaan erilaisia asioita ja tapahtumia vuorovaikutustaidoista ja luonteenpiirteistä, kemiallisiin reaktioihin ja horoskooppeihin. Tarkoituksena on lähestyä tunnesäätelyä ja hyvinvointiin liittyviä asioita uudenlaisella ja innostavalla tavalla. Opimme myös tunnistamaan käyttäytymismallejamme. 

 

Mukaan pääsee tulemalla paikalle. Voit osallistua toimintaan juuri silloin, kun se sinulle parhaiten sopii – emme edellytä sitoutumista. Tervetuloa! 

 

Toimintaan osallistuminen on maksutonta. 

Hyvinvointikahvila on avoinna ti-ke 16-18

Mielentaitoryhmä ti 14-16

Do It Yourself -ryhmä ke 14-16

Josafatinkatu 15, Helsinki

Tuettu_Veikkauksen_tuotoilla_TUNNUS_Sini

Mesta (2019-2021) on Kipinän ensimmäinen hanke, ja sitä rahoittaa STEA