top of page

MESTA – TUKEA, TEKEMISTÄ JA TAHTOA

 

 

 

 

Haluatko kuulua mukavaan porukkaan? Kaipaatko tekemistä arkeesi?

Tykkäätkö syödä lämpimiä voileipiä? Siinä tapauksessa Tervetuloa Mestaan! 

Mesta on matalan kynnyksen kohtaamispaikka, jonka ovet ovat avoinna päihteitä käyttäville ja päihdemaailmassa eläville ihmisille. Päihtymys ei ole esteenä tulla Mestaan, kunhan pystyt olemaan vuorovaikutuksessa muiden kanssa. Olet tervetullut Mestaan juuri sellaisena kuin olet!  

Voit tulla kahville, hengähtämään ja kertomaan mielenpäällä olevia asioita. Me kuuntelemme. Me olemme läsnä. Tarjolla on aina suolaista ja makeaa välipalaa, erilaisia teelaatuja sekä kahvia. Joskus juhlistamme arkea vohveleilla ja kaakaolla. Mestassa pääset nauttimaan kodikkaasta tunnelmasta ja luottamuksellisesta ilmapiiristä. 

 

Mestassa pääset toteuttamaan itseäsi ja tekemään erilaisia kädentaito-askareita - Do It Yourself! Istutetaan yrttejä, maalataan tauluja, tehdään saippuaa... Ideoidaan yhdessä mitä olisi mukavaa tehdä! Samalla opimme kuinka hyvinvointia pystyy lisäämään pienilläkin keinoilla. Zen Master-kurssilla opetellaan yhdessä uudella ja innostavalla tavalla tunteiden tunnistamista ja niiden säätelykeinoja sekä arkipäivän toiminnoista suoriutumisen keinoja. Opimme myös tunnistamaan käyttäytymismallejamme. Välillä teemme retkiä, viime vuonna kävimme mm. Lintsillä, jääkiekkopelissä ja kuplavohvelibaarissa. Myös teatterissa vierailemme toisinaan. 

Mukaan pääsee tulemalla paikalle. Voit osallistua toimintaan juuri silloin, kun se sinulle parhaiten sopii – emme edellytä sitoutumista. Tervetuloa! 

Toimintaan osallistuminen on maksutonta. 

Mesta on avoinna tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 14-18

 

Tiistaisin Zen Master -kurssi klo 15-15.30

Keskiviikkoisin DIY-ryhmä klo 14.30-15.30

Ryhmän jälkeen on vapaata oleskelua Hyvinvointikahvilassa.

Mestaan voi tuoda huumejäämiä tutkittavaksi tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 14-18. kts. tarkemmat tiedot vinkki.info/kadultalabraan2

Josafatinkatu 15, Helsinki

20190925_152614.jpg
20191009_153917.jpg
20191031_134518.jpg
Tuettu_Veikkauksen_tuotoilla_TUNNUS_Sini

Mestan toiminta on alkanut vuonna 2019 ja sitä rahoittaa STEA 

bottom of page