top of page

LIITY

Lämpimästi tervetuloa mukaan Kipinään! Voit liittyä varsinaiseksi jäseneksi tai tukea toimintaamme kannatusjäsenenä. Varsinaisilla jäsenillä on äänioikeus yhdistyksen kokouksissa. Jäseneksi voi liittyä kuka tahansa 18 vuotta täyttänyt henkilö tai oikeuskelpoinen yhteisö, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja säännöt. Yhdistyksen säännöt

 

Yhdistyksen jäsenenä pääset osallistumaan ja vaikuttamaan. Saat tietoa päihdetyön menetelmistä, voit osallistua jäseniltaan ja yhdistyksen kokouksiin, saat jäsenkirjeen neljä kertaa vuodessa ja annat panoksesi toiminnan toteuttamiseksi. Jäsenmaksuilla katetaan esimerkiksi jäseniltojen kulut, netti-sivujen ylläpito ja painatuskustannukset. 

 

Vuonna 2024 jäsenmaksu on 20€. Kannatusjäsenyys on 30€ tai 60€, oman valinnan mukaan. Yrityksille ja yhteisöille jäsenmaksu on 250€. Voit liittyä jäseneksi maksamalla jäsenmaksun verkkopalvelussa.

JÄSENEKSI ILMAN JÄSENMAKSUA?

 

Kipinän jäseneksi toivotetaan tervetulleiksi yhtä lailla silloin, kun jäsenmaksun suorittaminen ei ole taloudellisesti mahdollista. Klikkaa tästä jos haluat liittyä jäseneksi ilman maksua. 

JÄSENMAKSUT 2024

kipinä maksupainikkeet_2021-01.png
kipinä maksupainikkeet_2021-03.png
kipinä maksupainikkeet_2021-02.png
kipinä maksupainikkeet_2021-04.png

Osta-painiketta klikkaamalla siirryt yhdistyksen verkkokauppaan, jossa voit maksaa jäsenyyden suoraan verkkopankissa.

bottom of page