top of page

VOIMA-HANKE

   

Jos mieltäsi kuormittaa jokin asia, koet tarvetta jutella työntekijän kanssa kahden kesken ja haluaisit tukea ja välineitä elämän haasteiden ratkaisuun, olet juuri oikea ihminen tulemaan Voimaan! Voimaan tullaan ilman ajanvarausta ja voit halutessasi asioida nimettömästi.  Voima on suunnattu päihteitä käyttäville ja päihdemaailmassa eläville ihmisille. 

 

Voimassa saat tukea ja välineitä selvittää yksittäisiä nykyiseen elämäntilanteeseen liittyviä ongelmia tai haasteita. Haasteet voivat liittyä esimerkiksi päihteiden käyttöön, ihmissuhteisiin, sosiaali- ja terveyspalveluiden tarpeeseen, hoitoon hakeutumiseen, olosuhteisiin kotona ja psyykkiseen ja fyysiseen pahoinvointiin. Voit tavata työntekijää yhdestä kolmeen kertaa saman asian tiimoilta. Työntekijän avustuksella löydät ratkaisutapoja ja keinoja lähteä selvittämään kuormittavaa asiaa. 

 

Voimassa työntekijän työvälineinä ja viitekehyksenä ovat ratkaisukeskeisyys, motivoiva haastattelu ja käynti kerrallaan -menetelmä. Voimassa tavoitteena on asiakkaiden voimaantuminen, ahdistuneisuuden helpottaminen ja oman toimijuuden kasvaminen. Kaikki keskustelut käydään luottamuksellisesti. 

 

Voiman työntekijän kanssa pääset keskustelemaan tulemalla paikalle aukioloaikana. Emme edellytä päihteettömyyttä. Toimintaan osallistuminen on maksutonta. 

 

Tervetuloa! ​

Voiman yksilötapaamiset tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 14–18 ilman ajanvarausta.

Muina aikoina (ma-pe) voit soittaa tai laittaa viestiä. 

Sarinan nro 045 132 7370

Josafatinkatu 15, Helsinki

Tuettu_Veikkauksen_tuotoilla_TUNNUS_Sini

Voima-hanketta (2022-2024) rahoittaa STEA

bottom of page