TERVETULOA MESTAAN!

 Josafatinkatu 15, Helsinki 

Mestan ovet ovat avoinna päihteitä käyttäville ja päihdemaailmassa eläville ihmisille. Mestassa edistetään hyvinvointia tarjoamalla läsnäoloa, onnistumisen kokemuksia sekä välineitä itsensä parempaan tuntemiseen. Mestaan voi tulla myös päihtyneenä silloin kun pystyy olemaan vuorovaikutuksessa muiden kanssa.

Mesta on auki tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 14-18 

Tiistaisin on Mielentaito-ryhmä klo 14-16

Keskiviikkoisin on Do It Yourself - ryhmä klo 14-16

Molempina päivinä ryhmien jälkeen on Hyvinvointikahvila klo 16-18

Mestassa pääset nauttimaan hyvinvointikahvilan kodikkaasta tunnelmasta ja luottamuksellisesta ilmapiiristä. Voit tulla kahville, hengähtämään ja kertomaan kuulumisia. Me kuuntelemme. Me olemme läsnä.

Mielentaitoryhmässä opimme tunnistamaan ja hallitsemaan tuntemuksiamme paremmin. Ryhmässä saa konkreettisia ja yksinkertaisia oppeja miten mieltä voi rauhoittaa ja tuntemuksia säädellä. Opimme myös kuinka hyvinvointia pystyy lisäämään pienilläkin keinoilla.  

Mestassa pääset toteuttamaan itseäsi ja tekemään käsillä erilaisia askareita - Do It Yourself! Istutetaan yrttejä, tehdään huulirasvaa, maalataan tauluja. Vain taivas on rajana, kun yhdessä keksimme mitä kaikkea itse voikaan tehdä. Lopputulos on aina tekijänsä näköinen ja omista tuotoksista on lupa olla ylpeä.

Lokakuussa Joogataan maanantaisin klo 14-15. Jooga on helppoa, rentouttavaa ja hyvää mieltä tuovaa rauhoittumista oman kehon äärellä. 

Tule mukaan, odotamme juuri Sinua!  

Helena 045 201 7050       Maija 045 201 7051

Mesta (2019-2021) on Kipinän ensimmäinen hanke, ja sitä rahoittaa STEA. 

​​